Mijn eerste pas verschenen boek. "Het Sprookje Van Mijn Ouders"

Is het waar, gaat B&B Le 4 Stagione echt de deuren sluiten?

Gepubliceerd op 9 januari 2023 om 17:33

Ik wens je een goed & gezond 2023!

Het nieuwe jaar is alweer een week oud, wat gaat de tijd toch snel…

17 jaar geleden kocht Anneke..

17 jaar geleden kocht ik mijn Bed & Breakfast in Umbrie en ontving ik mijn eerste gasten. Genoot ik volop van jullie bezoeken, de gezellige maaltijden, de mooie en soms zeer intieme gesprekken ‘s avonds laat op terras en natuurlijk het prachtige en mooie Umbrië! 

Vele plaatsen heb ik meerdere malen bezocht, waardoor ik jullie goede tips kon geven, wat te bezoeken en waar je lekker kunt eten, van restaurants tot sagra’s.
De kredietcrisis (2007-2009), corona (2020-2022) en nu de energiecrisis ik heb ze overleeft, hoewel het niet altijd makkelijk was. 

B&B Le 4 Stagioni

Ik wil dichter bij mijn kinderen en kleinkinderen zijn.

Het afgelopen seizoen ben ik de 70 gepasseerd, heb ik besloten geen gasten meer te ontvangen, de B&B te koop te zetten en terug te keren naar Nederland, dichter bij mijn kinderen en kleinkinderen.

Deze week ontving ik echter vele aanvragen van oudgasten, om nog een laatste keer te mogen komen logeren en dat ontroerde mij zeer, waardoor ik alleen voor jullie een uitzondering wil maken!

Umbrië

Umbrië heeft kunstschatten en culinaire hoogstandjes in overvloed, maar is veel minder druk dan Toscane. Blijf dus hangen voor het jaarlijkse Umbria Jazz Festival, wat van wereldklasse is. Daarnaast vieren we in 2023 het leven en werk van de Umbrische renaissancemeester Perugino op de 500ste verjaardag van zijn dood.

En niet voor niets is Umbrië door de The Lonely Planet uitverkozen voor “The best in Travel 2023” in de categorie lekker eten!

Bereikbaarheid

Wil je niet dat hele eind met de auto? Je kunt sinds 2020 vliegen met Transavia vanaf Rotterdam/Den Haag op Perugia, de hoofdstad van Umbrië en slechts 20 minuten van mijn huis en ter plekke een auto huren.
De prijzen om een auto te huren zijn na Corona enorm gestegen, daarom adviseer ik  je om, voordat je een vlucht boekt, ook de prijzen van een huurauto te controleren. Er is een namelijk een groot verschil per huurlocatie, waardoor het soms voordeliger is om naar een andere locatie te vliegen. Ook is het mogelijk om in plaats "A" een reis te starten en in plaats "B" te eindigen en daar de auto in te leveren tegen een kleine meerprijs, maar vaak is dat goedkoper dan om naar "A" terugrijden.

Je kunt naast Perugia ook vliegen op Rome, Pisa, Florence, Bologna of Ancona, zie ook:

https://www.villa4stagioni.com/page/NL/umbrie-praktisch/37/reizen-naar-umbrie/

Verblijven

Wil je komen logeren dan ben je van harte welkom, ook als je nog geen precieze datum weet. Ik ben dit jaar best veel zelf op pad, dus neem even contact op als je al een datum weet.
Prijs per kamer voor 2 personen: € 75 zonder ontbijt en met ontbijt € 95, minimaal 5 nachten

B&B Te koop

En ken je iemand, die ook graag een bed & breakfast wil beginnen in Umbrië, geef dan mijn gegevens door, je weet tenslotte maar nooit, nietwaar?

Hartelijke groet,

Anneke Bruijn

B&B Le 4 Stagioni
Via dell'Istrice 4
06084 Bettona (PG)
Italië

Delen

Media


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.