Mijn eerste pas verschenen boek. "Het Sprookje Van Mijn Ouders"

Caravannetje zoekt plaats in het mooie Limburg.

Gepubliceerd op 27 maart 2023 om 18:58

HULPLIJN GEZOCHT voor de periode van 1 mei tot einde augustus in LIMBURG.

Ik ben opzoek naar grond, weide, tuin waar ik mijn caravannetje tijdelijk mag neerzetten. Om de komende vier maanden verder te schrijven aan mijn nieuwe projecten. Tijdens mijn verblijf zal ik mij niet gaan opsluiten als een kluizenaar maar veel gaan wandelen in en rond Limburg. Wie graag eens wilt meewandelen? Laat maar weten. +32475110102 info@pascalgermeau.be 

Bureauwerk op volle toeren.
Bureauwerk op volle toeren.
Bureauwerk op volle toeren.
Bureauwerk op volle toeren.
Bureauwerk op volle toeren.
Bureauwerk op volle toeren.

Delen

Media

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.