Mijn eerste pas verschenen boek. "Het Sprookje Van Mijn Ouders"

Wellness

Wellness Architecte


Een onderdeel van De Beunhaas is Welnessarchitecte hierin staan de wensen van de klant centraal. De projecten gebeuren onder begeleiding van een gespecialiseerde interieurarchitecte die concreet kan ingaan op al uw vragen en wensen.

Bij een totaalproject wordt de klant niet aan zijn lot overgelaten. Zo is een dag mee shoppen voor het uitkiezen van de materialen inbegrepen.

Wellness á la Carte


De fabricatie, assemblage, levering en plaatsing gebeurt steeds op maat bij Wellness àla Carte, zowel traditionele sanitaire producten, zoals bijvoorbeeld massagebaden, als complete wellness ruimtes worden op maat geleverd en afgewerkt. Ook bestaande installaties kunnen opgewaardeerd worden met de nieuwste technologieën. 

Wellness Service


Wellness Service doet voortdurend aan productontwikkeling met het oog op het verruimen van het aanbod om nog beter op de wensen van de klant te kunnen inspelen. Zo wordt gewerkt aan nieuwe prototypes. Zo bijvoorbeeld voor een badkamer van 3m op 2m50 met daarin een stoomcabine, douche, massagebad, ophangtoilet en badkamermeubel. Of een alternatief voor een buitenspa.

Kortom, de creativiteit achter de schermen bij Wellness Service draait op volle toeren en het is steeds zoeken naar en bijscholen in nieuwe materialen en technieken om de klant nog beter ten dienste te kunnen zijn.